Μπουγάτσα του πασά Claimed

 

Γράψε το πρώτο σχόλιο

Περισσότερο από μια δεκαετία «η μπουγάτσα του πασά» δημιουργεί με τα πιο «καθαρά» υλικά μπουγάτσες, πίτες, τυρόπιτες, κρουασάν. Την ίδια μέρα ζυμώνονται, την ίδια μέρα τελειώνουν και ξαναφτιάχνονται.

Το εργαστήριο μας και το κατάστημα λιανικής πώλησης στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο από τις 5 το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Μπουγάτσα

Λεπτό, τραγανό φύλλο, παχιά γέμιση κρέμας, τυριού και μυζήθρας κιμά ή φρέσκου σπανακιού συνοδευομένη με σοκολατούχο γάλα στην βόρεια Ελλάδα ή με καφέ στα μέρη μας.

Την μπουγάτσα, θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος μια παραδοσιακή πίτα με διάφορες γεμίσεις προερχόμενη από την Κωνσταντινούπολη. Καθιερώθηκε στην Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και πλέον αποτελεί ένα λαχταριστό καθημερινό έδεσμα για καλοφαγάδες ….πασάδες.

Η ποιότητα μας

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συντηρητικά και βελτιωτικά καθώς σέβονται την απλότητα των παραδοσιακών συνταγών με φύλλα ανοιγμένα στο χέρι, για αυτό και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση τους.

H Ιστορία μας

2005

Ιδρύεται η «μπουγάτσα του πασά» και λειτουργεί αρχικά ως σημείο λιανικής πώλησης

2008

Η επιχείρηση αναπτύσσεται δημιουργώντας εργαστήριο παραγωγής ζύμης και γλυκισμάτων

2010

«Η μπουγάτσα του πασά» επεκτείνεται στον τομέα της χονδρικής πώλησης μέσω καταστημάτων

Οι αξίες μας

Εκτιμώντας την μέχρι σήμερα εμπιστοσύνης σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα επιδιώξουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, διατηρώντας πάντα βέβαια τα διακριτικά χαρακτηριστικά των αυθεντικών μας γεύσεων καθώς και των παραδοσιακών τρόπων παραγωγής τους.

Write a review

Your Rating
angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long :)