ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως, ο Σύλλογος «Ποδηλάτες Ζαχάρως» και οι Δρομείς Υγείας Ζαχάρως με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων δημοσίου – ΕΤΑΔ Α.Ε. διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου KAIAFA RUN στη Λίμνη Καϊάφα Ζαχάρως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9:30π.μ.

Η διοργάνωση είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτήρα και έχει σκοπό την διάδοση και προβολή του αθλητισμού και θα διεξαχθεί περιμετρικά της λίμνης Καϊάφα καθώς και εντός του νησιού της Αγ. Αικατερίνης.

Οι διοργανωτές έχουν ως στόχο αφενός να διοργανωθεί ένας άρτιος αγώνας που θα δώσει την ευκαιρία στους ολοένα και αυξανόμενους φίλους των αγώνων δρόμου να συμμετέχουν και αφετέρου να προβάλει με έναν διαφορετικό τρόπο την πανέμορφη και αδικημένη περιοχή του Καϊάφα. Αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Ζαχάρως οι οποίες στήριξαν έμπρακτα την ιδέα μέσω χορηγιών.

Με βάση την εξέλιξη των ηλεκτρονικών εγγραφών, οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 400. Τονίζεται ότι για τη διαδρομή των 10km το όριο είναι οι 200 συμμετέχοντες, για τους οποίους θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Στον αγώνα περιλαμβάνονται τρεις διαδρομές:

Α. 10.000μ για ενήλικες δρομείς – Ώρα εκκίνησης 10.00 π.μ.

Κατηγορίες:

  • A1 – Μαθητές/τριες Λυκείου 16-18 ετών,
  • A2 – 19-35 ετών
  • A3 – 36-50 ετών
  • A4 – 51 και άνω

Β. 2.000μ – Ώρα εκκίνησης 10.05 π.μ.

Κατηγορίες:

  • B1 – Μαθητές Γυμνασίου
  • B2 – Μαθητές Δημοτικού Σχολείου Τάξεις Α – Β – Γ
  • B3 – Μαθητές Δημοτικού Σχολείου Τάξεις Δ – Ε – ΣΤ
  • B4 – Αρχάριοι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας

Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι μαθητές/τριες κάθε κατηγορίας.

Δεν θα υπάρξει βράβευση γενικής κατάταξης. Η συμμετοχή των μαθητών της μικρής κατηγορίας (Α, Β & Γ τάξης) έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα και μπορούν τα παιδιά να τρέξουν με τη συνοδεία των γονέων τους.

Σημείωση: Μετάλλια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν

Γ. 4×700μ Σκυταλοδρομία – Ώρα εκκίνησης 11.30 π.μ.

Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας θα υπάρξει βράβευση των τριών καλύτερων ομάδων. Η σύνθεση κάθε ομάδας θα πρέπει είναι να μικτή και να περιλαμβάνει υποχρεωτικά μια αθλήτρια και έναν μαθητή ή μαθήτρια έως 15 ετών.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων στις 11.45 π.μ..

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.facebook.com/kaiafasrun/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ