ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε η 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, που πραγματοποιήθηκε 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας να απολαύσουν άλογα από διάφορες ράτσες που ήρθαν αποκλειστικά για την έκθεση από όλη τη χώρα.

Την 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Συμμετείχαν ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ», ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», οι Ιπποδρομίες Α.Ε., η Φιλαρμονική Ανδραβίδας «ΑΡΙΩΝ», ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας » Η ΕΣΤΙΑ» και ο Λαογραφικός Σύλλογος «Μωριάς».

Παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Πάνος Μπράμος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Βουλευτής Ηλείας κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ